Scandinavisch Design was nog nooit zo betaalbaar!
Scandinavisch Design was nog nooit zo betaalbaar!

Ons verhaal

We helpen een huis als een thuis te laten voelen.

Niemand houdt van een kaal huis. Het is koud en nukkig en eenzaam. Maar huizen kunnen ook mooi zijn. Vooral als je wakker wordt in een warm bed, bedekt met een luxe dekbed, je hoofd rustend op een mollig kussen.

Stel je voor dat je wakker wordt met een eenvoudige, minimalistische lamp, zacht gloeiend als op zondagochtend.

Stel je voor dat je partner binnenkomt met ontbijt, vers fruit, geserveerd op een handgemaakte houten mand.

Stelt u zich eens voor, nippend aan hete koffie, geserveerd in een moderne kop die koel blijft voor uw aanraking.

Stop met je voorstellen, want dat is precies wat je hier kunt krijgen, bij Northern Rules. Dat en nog veel, veel meer.

(Opmerking: behalve de echtgenoot. We kunnen niet helpen met de echtgenoot.)


 

Elk huis kan opmerkelijk worden.

Interieurontwerp voelt soms nodeloos ingewikkeld aan. We zien zoveel mensen die een diepe liefde hebben voor mooie dingen, maar niet echt weten hoe ze het moeten gebruiken.

Onze visie is om dat te veranderen. Een goed ogend, gezellig en functioneel huis toegankelijk maken voor iedereen.

Om dit te doen, verzamelen we esthetische en innovatieve producten die zijn geworteld in een diepe Scandinavische traditie, vakkundig vervaardigd en functioneel, allemaal verkrijgbaar in verbazingwekkende prijzen.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen het verdient om een ​​opmerkelijk huis te hebben. En we zijn hier om u die kleine extra duw naar een gewaagd en fris perspectief te geven.

 

Blader door een gestage stroom nieuwe concepten

Hoe doorstaan onze ontwerpen de moeilijke test van de tijd? Het is makkelijk. Onze producten hebben een perfecte balans tussen functionaliteit en vorm.

En we blijven onze catalogus steeds opnieuw verfijnen en bijwerken, om ervoor te zorgen dat we de veranderende tijden een stap voor zijn.

Op dit moment hebben we een verzameling van honderden prachtige interieurartikelen, die betrekking hebben op verlichting voor thuis, keukengerei, slaapkamer sets en accessoires, evenals producten die speciaal zijn ontworpen om kinderen te verrassen.

Bezoek onze homepage om onze catalogus te verkennen.

 

Wie we zijn

We zijn drie vrienden bijeengebracht door een fascinatie voor mooie dingen. Wij zijn fotografen, bloggers, smaakmakers en vintage-jagers.

Opgroeien, herinneren we ons voortdurend meubels herschikken, spelen met proportie, balans, lay-out, kleur en functie. Nu, tientallen jaren van ontwerp ervaring later, en een samenwerking aangegaan met enkele van 's werelds meest creatieve studio's, willen we onze liefde voor esthetiek naar het publiek brengen en de meest rechtlijnige lijn trekken tussen authenticiteit en een prachtig interieurontwerp.

Daarom behandelen we onze klanten en leveranciers met zorg en respect en proberen we Northern Rules altijd te optimaliseren voor verrukking, niet alleen voor winst.

Als we niet over de wereld reizen voor ontwerp inspiratie, zijn we meestal te vinden op onze Zwitserse kantoren of Zweedse retraites.

 

Volgende stappen

Hoe zit het met je begint onze catalogus te bladeren? Het is daar, vol met op Noorse geïnspireerde wonderen en curiosa die op je wachten. Ga om te beginnen eenvoudig naar onze startpagina en begin met verkennen.

Of misschien geeft u er de voorkeur aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen. In dit geval vult u eenvoudig het onderstaande formulier of schrijf rechtstreeks naar tess@northernrules.com. In en een medewerker van onze klantenservice neemt onmiddellijk contact met u op.