Scandinavisch Design was nog nooit zo betaalbaar!
Scandinavisch Design was nog nooit zo betaalbaar!

Ambassador

We hebben Northern Rules opgezet om jou de mogelijkheid te geven om van jouw huis een thuis te maken. Het is belangrijk dat je jouw huis vult met items waar je je goed bij voelt en waar je van houdt. Breng luxe en stijl in je dagelijkse leven.


Dit is de reden dat de ontwerpen van onze producten diepgaand geïnspireerd zijn op de Scandinavische levensstijl. We hebben elk product ontworpen met een delicaat evenwicht tussen functionaliteit en prachtig design, om ze het befaamde gevoel van “Hygge” mee te geven.

 

 

Wat betekend het om ambassadeur te zijn? Northern Design Ambassadeurs delen hun liefde voor de creatie van eenvoudige, maar tegelijkertijd prachtige producten. Door hun ervaringen op social media te delen, inspireren ze anderen om hun huis ook te veranderen in een echt thuis, vol warmte en stijl.


Wat krijg je voor deelname aan het ambassadeursprogramma?


DOEL

Deelname aan het ambassadeursprogramma betekent dat je het mooie gevoel van verbondenheid en gezelligheid verspreidt dat samengaat met het wonen in een ruimte waarin je je simpelweg goed voelt.


VOORDELEN

Als ambassadeur word je verwend met extraatjes. Je zult onder andere als eerste op de hoogte zijn van nieuwe promoties, af en toe geschenken ontvangen en zoveel meer.

 

 

GEMEENSCHAP

Je zal deel worden van een gemeenschap van gelijkgestemden, die net als jij hun liefde voor de Scandinavische design lifestyle willen delen.


GROEI

Of je nu een influencer wilt zijn, of het gewoon fijn vindt jouw ervaringen met anderen te delen, je zult er op je social media accounts veel volgers bij krijgen.